Квартира на Береговий




Квартира на Береговий / Нова Скандинавія / → Квартира на Береговий

Початкове планування квартири нас обмежувала тим, що всередині було багато капітальних стін. Оскільки вони мали конструктивне значення, зламати їх виявилося неможливо. І тоді я розширила дверний проріз на кухню, щоб додати «прозорості» простору інтер’єру. У проріз встановили металеві каркасні конструкції з швелерів і двотаврових профілів, які взяли на себе навантаження верхнього перекриття.

Квартира на Береговий

Квартира на Береговий

Квартира на Береговий

план до перепланування

план до перепланування

план після перепланування

план після перепланування




Щоб візуально підтримати ефект, ми об’єднали кухню вітальні. Чималу роль зіграв дизайн стелі та підлоги, а також підсвічування — вбудовані світильники на стелі і на підлозі розташовуються уздовж однієї лінії, служачи дзеркальним відображенням один одного.

Одне із завдань полягала в тому, щоб відгородити передпокій, і в той же час обладнати невелике приміщення для господарських потреб. Я вирішила цю задачу, побудувавши в коридорі невелику комору. У передпокої, на правій стіні від входу, ми помістили велике дзеркало в багеті і навісну консоль. У поєднанні це дозволило не тільки візуально збільшити простір, але і функціонально його використовувати.

Вхід в комору я «замаскувала»: дверне полотно, виготовлене за індивідуальним проектом, було пофарбовано в колір стін, але зі своїм шиком — на матову поверхню було завдано глянсовий малюнок. Такий же візерунок прикрасив двері вбудованої шафи-купе.

Квартира на Береговий

Квартира на Береговий

Особливих труднощів зажадало розширення ванної кімнати. Її перепланування здійснили за рахунок приєднання частини тамбура і перенесення входу в спальню і у ванну. Справа в тому, що клієнти хотіли отримати приватну ванну кімнату, в яку можна було потрапити тільки зі спальні.

В обробці стін використовували плитку і мозаїку. Мозаїкою також виклали екран ванною.

Квартира на Береговий

Квартира на Береговий

У результаті нова ванна кімната виявилася досить просторою і вмістила кутову ванну, підвісний унітаз, більшу раковину і шафка-пенал.

До обробки стін у спальні ми підійшли креативно. На перший погляд, штукатурка з ефектом срібла — це не самий підходящий матеріал кімнаті, призначеної для відпочинку. Але в поєднанні з оксамитом на шпалерах всі заграло по-іншому.

Квартира на Береговий

Квартира на Береговий

Площа гостьового санвузла була маленькою, але тут нас виручили дзеркала. У підсумку, вийшло дзеркальне королівство. Доповнив картину підвісний унітаз, а ревізію розмістили над інсталяцією.

Квартира на Береговий

Так, на площі 1,5 квадратних метра у нас помістилася ревізія, унітаз і раковина.


Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Ремонт домов и квартир своими руками